Igår fast igår:

Hej världen!

Jag har fått en ovana, nämligen att jag bloggar dagen EFTER att saker händer. Nu händer det i alla fall igen.

Igår var jag och Sara Ängfors nere på stan för att gräva lite om en person. Först av allt var vi på tingsrätten så att jag kunde hitta en förhandling att gå på.
Sedan gick vi till banken för att lösa ut min skatteåterbäring som jag fått på ett utbetalningskort. Kvinnan i kassan skrattade åt mig för att det var så lite pengar! Oförskämt.

Efter det köpte jag en dricka för att jag var törstig. Hittade en kall "21", lokalproducerad och allt, så jag köpte den. Den visade sig vara jätteäcklig. Smaka gärna den! Så här ser den ut:

image36

Sen gick vi till kommunhuset för att ta ut lite handlingar. Det var väldigt invecklat, för ingen av tjänstemännen visste vad de skulle ta sig till. Däremot så lyckades vi lista ut var alla telefonkataloger kommer ifrån:

image35

Spännande, minst sagt. Men vi skämde ut oss hos vägverket, träffade en trevlig man på kronofogden och jag köpte en skrivare också, så dagen var inte helt bortkastad.

Ha en dag!

Mvh Björn

Igår:

Hej, världen!

Igår, lördag, var jag nere på stan och skulle titta i lite affärer. Då hände två saker som jag tänkte nämna.

Nr 1:  Jag kom ner till busstation, även kallad Navet, och hittade ett sånt här:
image33

Väldigt konstigt. Det är ett sånt där ensilage. Heter det så? Får för mig det. Såna man kan se på åkrar och i hagar. Det är mat till kossorna och så.

Sedan hände det här, Nr 2:

image34

Jag köpte en bra skiva! Ja, den visade sig vara VÄLDIGT bra faktiskt. Grattis till mig.


Ha en bra dag, bloggers!

The Sundsvall Revolution Strikes Back

Hej, bloggers.

Nu är jag tillbaka i Sundsvall efter en skön sommar.
Skolan har börjat igen. Såg egentligen fram emot detta men jag finner mig istället fångad i en kurs som bara kan beskrivas med ett ord ur min annars så breda vokabulär - bajs.
Nej, det är väl inte så farligt egentligen. Men tufft kommer det bli och jag hoppas att jag kommer klara mig med ett godkänt. Eller C eller D eller hur det nu är numera. Ja, dom har ju ändrat betygssystemet - Bolognaprocessen och allt det där.

Här kommer några bilder från i sommras, håll till godo. Det blev inte så mycket journalistik, men... äsch.

   

Nu ska vi se om vi kan få nån fason på den här bloggen också...!

RSS 2.0