The Rubrik

Björn skriver sin blogg.
Uppdateringar:

Jag har fått lägenheten på Ekstigen 9! Ska flytta in i april, så fort jag kommer hem från praktiken vecka 13-14, som jag för övrigt gör i Alingsås (that's right!).

Det är lite mycket just nu. Har tenta på fredag och hoppas verkligen att det ska gå bra...! Ämnet är Massmedier och rätt. Väldigt intressant, men lite mycket. Idag måste jag skriva en hemtenta. Ska skriva om Laila Freivald och när hon var med och stängde ner Sverigedemokraternas hemsida. Ajaj, Laila!

Dagens låttips blir... Oj. Idag är det svårt. Det blir Pennyroyal Tea av Nirvana, för det var den första låten som kom upp i Medieplayer.

Hejdå Världen!

Back to U.S.S.R.

Hej, vänner!

Ikväll går tåget som ska ta mig tillbaka till Sundsvall. Jag kommer vara framme i Umeå halv nio i morgon bitti och kommer att ta bussen därifrån till Sundsvall. Sammanfattningsvis; 50 mil längre än den egentliga sträckan. Men det gör ju inget!
Det har varit jättekul att tillbringa julen i Alingsås. Ett stort tack till alla er som varit med och gjort den här vintern så fantastisk! Taaack.
Det ska ändå bli kul att komma hem till Sundsvall. Och förresten! Jag KANSKE (märk kanske) har fått tag i en lägenhet till 1 april! På Ekstigen 9. Hoppas hoppas hoppas! Det har varit lite fel på Stubos hemsida, men jag KANSKE har fått den. Det är lite komplicerat, men den finns inte att boka nu, sen jag bokade den, även om jag inte såg att jag hade bokat den och även om jag inte kan se om jag har bokat den. Kort sagt: Stubo har väldiga problem med sin hemsida. Men... Webmasters måste ju också få fira jul.
Nu ska jag alldeles strax åka till Sara och äta. Sen bär det av mot Norrland igen!

Dagens låttips är Shed My Skin av Alter Bridge.

Hejdå, världen!

The Bio

Hej, vänner!

Som jag lovade kommer mitt utlåtande på den nya filmen om vår hjälte James Bond!
Den var bra. Daneil Craig eller vad han nu heter, är suverän och en liten annorlunda Bond. Mycket bra action också. Jag tyckte i synnerhet om den häftiga jakten i början av filmen. Yeah.
Igår såg jag och Sara inget mindre än en till film på bio! Vi såg Eragon. Jag var inte lika nöjd med den. Drakarna var häftiga och skurkarna var bra (exempelvis han som spelade Hitler i den där TV-serien - som ond trollkarl). Annars var manuset inte så sammanhängande och Eragon var värdelös.

Nyår var trevligt! Tack till alla som var med och gjorde kvällen minnesvärd!
Och nu är det alltså 2007. Jag är imponerad. Wow.

På lördag kväll åker jag tillbaka till Sundsvall! Det kommer att kännas konstigt. Hoppas ingen har gjort inbrott i min lägenhet och stulit min förstärkare och mina instrument. Eller min TV.

Hejdå, världen!

RSS 2.0