Bond... James Bond.

Hej, vänner!

Det har varit en produktiv dag! Jag ska räkna upp vad jag har gjort:
- I morse gick jag till Sara för att (se nedan)
- Vi såg på Vänner - tre avsnitt - och pluggade (se nedan för närmare detaljer)
- Jag läste Din Upphovsrätt och Andras och Sara slet vidare med sina anteckningar från höstens kurs.
- Jag har läst till sidan 130 ungefär. Saras anteckningar blev sammanlagt 94 sidor (wow...!).
- Jag har talat i telefon med Stekum. Han kommer på nyår och skulle ta med sig efterrätt. Äpplen, sa han.
- Jag har gått hem i regnet och blåsten och tagit en dusch som jag borde tagit igår.
- Jag har ätit en obskyr chokladpralin som ingen ville ha. Den hade ett skal av vit choklad och någon sorts nougatliknande substans, och innuti fanns en mjuk kola som smakade marsipan/punsch. Jag förstår att ingen ville ha den!
- Jag har plåstrat om mitt högra pekfinger för att se om ett papercut som jag haft där ett halvår någonsin kommer att läka (dumma basister).

Ikväll följer:
- Pizza med familjen
- Bio med Sara (gratis tack vare Saras bror Robert som hade kuponger. Tack så hemskt mycket!)

Det blir nog James Bond om allt går som det ska. 21.30 på Saga Bio i Alingsås om någon vill komma! Vi sitter strax vänster om mitten på en rad lite främre än mittenraden. Krångligt? Nej!

Mer om hur filmen var och om hur jag firat nyårsafton i nästa inlägg!
Ha ett riktigt gott nytt år!

Hejdå, världen!

Everybody Hurts

Hej, vänner.

Jag vet, jag borde verkligen sova nu, och det tänkte jag egentligen, men jag kände faktiskt att jag ville skriva blogg (något som faktiskt aldrig hänt mig förut).
Ikväll vill jag egentligen bara säga att: Bry er om varandra! Det är så många som är ledsna och som mår dåligt. Om ni ser det på era vänner, strunta inte i det då. Ta hand om varandra. Och försök att hålla sams. Det sista den här världen behöver är fler som bråkar. Det är så himla dumt.
Och vi borde ta oss en funderare också. Det är så lätt hänt att man är ett gäng och någon bara hamnar utanför plötsligt och en tid senare lever man i helt olika världar.
Ta hand om varandra och era vänner. Vi människor går så lätt sönder, men vi är för hårda för att se det.

Dagens låttips är Everybody Hurts av R.E.M.

Sov gott, världen!

Mycket på en gång.

Hej, vänner.

Först och främs vill jag börja med att gratulera dr Annika Dahlqvist från Njurunda till sin nya bok om hälsokost, framför allt låg-kolhydrat-metoden! Grattis, Annika!

Sedan tänkte jag fortsätta med mitt ANDRA blogginlägg på den här bloggen!
Idag har jag börjat läsa på boken Din upphovsrätt och andras.  Det var en bra bok, men jag kom inte så långt för jag var trött. Just det, trött.
Dagen har gått förbi nästan obemärkt. Jag har läst lite och handlat lite och lagat mat till mig och mina föräldrar. Jag är hemma i Alingsås nu. Annars studerar jag bildjournalistik i Sundsvall.
Kvällen har jag spenderat hemma hos min fantastiska flickvän (märk alliterationen) Sara. Vi har tittat på Vänner och spelat Geni. Jag vann!!!
Samtidigt har det uppstått lite trassel inför vårt nyårsfirande. Vi tänkte fira med våra nära vänner och ha en trevlig stund, men nu har det varit lite strul med det hela. Tänker inte gå in på det närmre.
Men jag hoppas för allt i världen att vi inte ska låta någonting hindra oss och att vi, den 31:a, ska kunna träffas så många som möjligt (helst alla) och bara ha det kul tillsammans! Njuta av varandras sällskap. För jag tycker att det är synd att låta någonting komma ivägen, något som inte är i närheten så viktigt som att man ska kunna träffa de man tycker om och ta vara på den tiden man kan ses, innan man kastas ut till olika ställen i landet igen... Jag hoppas att ingen av oss känner något obehag med situationen. Jag vill bara att vi ska vara vänner.
Ni är alla mina bästa vänner!

Sov gott nu, världen! Det var allt från mig idag.

Dagens låttips är Summergirl av The Mayfield Four - till alla som förlorat någon nära.

Godnatt!

The Hip Blog

Hej, vänner.

Ja, nu har det äntligen hänt. Det som egentligen inte borde ha hänt, men det som ändå var ett oundvikligt faktum;
Jag har en blogg.

Det hela är något av en impulsgrej. Jag läste min klasskamrat Lindas blogg och så tänkte jag att det vore en rolig idé. Jag tänkte lite som makarna Fågeljazz, att "Kan dom kan vi, och här är vi nu". Eller hur var det nu de sa?

Ja, fast egentligen så vet jag faktiskt inte alls hurvida det kommer bli något nämnbart av det hela. Det kanske blir första och sista inlägget i Björns Hippa Blogg.
Titeln förresten... Det är ju så inne med bloggar och så, och jag vill ju gärna se mig som hipp. Och så är det ju så lätt att skaffa också... Jag valde förresten layout-temat "Retro Red" också. Lite hipp är jag ju.

Godnatt på er, mina vänner!
Hoppas vi ses igen här på nätet. Det lär vi säkert.
God Jul, får jag inte glömma att önska er såhär lite i efterhand. Hoppas ni haft det underbart.
Snart är det 2007 också. Inte klokt så fort tiden går.

Dagens låttips får bli Spoonman av Soundgarden. Himla knepig låt.

God afton.

RSS 2.0